Subaru Outback

Maak kennis met de totaal vernieuwde Outback. Ontdek echt rijplezier via een gloednieuw design dat je overal comfortabel heenbrengt.

26 jaar nadat de eerste generatie Outback werd voorgesteld, is de zesde generatie van de Outback het nieuwste model dat wordt geproduceerd. Dat zorgt voor extra voordelen op het gebied van veiligheid en efficiëntie.

Kies je voor de Standaard uitrusting, Sport of Premium? De Subaru Outback heeft voor elke behoefte – en voor elk budget – een passende oplossing.

Stap in de Subaru Outback

Het weelderige en comfortabele interieur biedt zowel vooraan als achteraan meer ruimte, en is voorzien van innovatieve functies die alle passagiers plezieren, ook tijdens lange reizen.

Het grote 11,6-inch touchscreen maakt een intuïtieve, smartphone-achtige bediening van audio en andere handige functies mogelijk. Tevens wordt een brede waaier aan infotainmentfuncties zoals Apple CarPlay en Android Auto ondersteund.

Bekijk nu meer op de website van Subaru.

Personaliseer jouw Subaru

Kies je eigen kleur, pas het interieur aan en kies optionele accessoires. Garage Tim Crabbé biedt een compleet gamma aan gepersonaliseerde wagens.

Binnenkort van jou?

Ontvang een vrijblijvende offerte of bekijk de officiële Subaru website voor meer informatie. Overtuigd? Vraag je offerte aan of neem contact op als je nog vragen hebt.