Maxus Deliver9

De Maxus Deliver9 pakt uit met twee grote troeven: ruimte voor de vracht en luxe voor de bestuurder.

Bij het ontwerpen van de Maxus Deliver9 stond de ergonomie, het zitcomfort en de afwerking centraal. Dat merk je vast zelf wanneer je op weg bent met de Deliver9: je ervaart hetzelfde comfort als in een ruime personenwagen.

In praktisch opzicht hoeft de Deliver9 niet onder te doen. De laadruimte van 11,5m³ en het maximaal bruto laadvermogen tot 1.240 kg getuigen dat een comfortabele bedrijfswagen ook praktisch kan zijn.

Stap in de Maxus Deliver9

Met zijn karaktervolle design heeft de Maxus Deliver9 een opvallend sterke uitstraling. Zijn kenmerkende grille, koplampunits en voorbumper accentueren de indruk van snelheid en kracht.

De belijning van de flanken en de achterkant beklemtonen de aanzienlijke ruimte die de Deliver9 biedt. Eigentijdse details geven een voorsmaakje van de luxe die in het interieur te vinden is.

De Maxus Deliver9 is verkrijgbaar in twee uitrustingsniveaus: Base en Luxury.

Bekijk nu meer op de website van Maxus.

Personaliseer jouw Maxus

Kies je eigen kleur, pas het interieur aan en kies optionele accessoires. Garage Tim Crabbé biedt een compleet gamma aan gepersonaliseerde wagens.

Binnenkort van jou?

Ontvang een vrijblijvende offerte of bekijk de officiële Maxus website voor meer informatie. Overtuigd? Vraag je offerte aan of neem contact op als je nog vragen hebt.