Mazda 6

Rijden met een Mazda 6 is een bewuste keuze voor luxe. Het stralende ‘Kodo Design’ doet menig autoliefhebber dromen wanneer ze de Mazda 6 voorbij zien rijden.

Eenmaal je instapt, ontdek je wat vakmanschap echt betekent. De uiterst verfijnde afwerking is de standaard voor de Mazda 6.

De ingenieurs van Mazda noemen hun uitvinding Jinba Ittai: jezelf een voelen met de auto. Harmonie tussen auto en bestuurder stonden centraal in het design van deze luxeauto.

De Mazda 6 Sedan

Bij deze sportieve sedan heb je ook nog de luxe om te kiezen uit Business, Sportive, Luxury en Signature-uitvoeringen.

Elk met zijn eigen sfeer, elk met zijn eigen luxe. Of je de Mazda6 nu zakelijk rijdt of puur privé, met de Mazda6 zit je altijd in een luxepositie.

Bekijk nu meer op de website van Mazda.

De Mazda 6 Sportbreak

Uiteraard kan je ook kiezen voor de ruime Sportbreak. En daar stopt de keuzevrijheid niet: op basis van smaak en representativiteit kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen. 

Je kunt ze allemaal bekijken op de website van Mazda.

Personaliseer jouw Mazda

Kies je eigen kleur, pas het interieur aan en kies optionele accessoires. Garage Tim Crabbé biedt een compleet gamma aan gepersonaliseerde wagens.

Binnenkort van jou?

Ontvang een vrijblijvende offerte of bekijk de officiële Mazda website voor meer informatie. Overtuigd? Vraag je offerte aan of neem contact op als je nog vragen hebt.