Subaru Forester

De Subaru Forester biedt comfort, veiligheid en veelzijdigheid. Hij is de perfecte partner in crime tijdens al je avonturen.

De stevige en compacte carrosserie is makkelijk manoeuvreerbaar en biedt tegelijkertijd toch een ruim en comfortabel gevoel binnenin. Daarom kan je ook van elke rit ten volste genieten.

Of je nu voor Comfort & Luxury, Sport of Premium kiest: de met de Subaru Forester kan je niet verliezen.

Stap in de Subaru Forester

Een eeuwige favoriet onder degenen die op zoek zijn naar een compacte SUV met vierwielaandrijving die veelzijdig, praktisch en wendbaar is.

De Forester pronkt met een opvallende voorkant met de typische zeshoekige grille en ‘C’-vormige LED-koplampen.

Een grotere laadruimte, een gebruiksvriendelijkere achterklep en laadlicht zijn slechts enkele zaken die de Forester tot de meest veelzijdige en handige tot nu toe maken. De Forester ondersteunt zelfs de meest actieve levensstijl en staat klaar om je te helpen alles te doen wat je graag doet, en elk avontuur zinvoller te maken.

Bekijk nu meer op de website van Subaru.

Personaliseer jouw Subaru

Kies je eigen kleur, pas het interieur aan en kies optionele accessoires. Garage Tim Crabbé biedt een compleet gamma aan gepersonaliseerde wagens.

Binnenkort van jou?

Ontvang een vrijblijvende offerte of bekijk de officiële Subaru website voor meer informatie. Overtuigd? Vraag je offerte aan of neem contact op als je nog vragen hebt.