Subaru EV Solterra

De meest technologisch geavanceerde Subaru is hier. Gebouwd op volledig elektrische architectuur is de 2023 Subaru Solterra, zo genoemd door het combineren van de Latijnse woorden voor “zon” en “aarde”, de eerste elektrische AWD auto met de legendarische standaard mogelijkheden van Symmetrical All-Wheel Drive.

Van binnen en van buiten volgestopt met de nieuwste generatie voorzieningen, biedt de Solterra 8,3 inch bodemvrijheid, een schitterend 12,3 inch touchscreen, state-of-the-art actieve veiligheid en de vertrouwde betrouwbaarheid van een Subaru in een emissievrije, volledig elektrische SUV.

Stap in de Subaru EV Solterra

De 2023 Solterra heeft 8,3 inch bodemvrijheid en korte overhangen voor eenvoudige manoeuvreerbaarheid op ruw terrein.

Met een passagiersruimte van maar liefst 60 kubieke meter, royale beenruimte achterin en een vlakke vloer geeft de 2023 Solterra u het luchtige, open gevoel van een veel groter voertuig.

De 2023 Solterra biedt u tot 30 kubieke meter laadruimte.

Van boven tot onder maakt elk onderdeel van de 2023 Solterra deel uit van een evolutie in voertuigtechniek.

Bekijk nu meer op de website van Subaru.

Personaliseer jouw Subaru

Kies je eigen kleur, pas het interieur aan en kies optionele accessoires. Garage Tim Crabbé biedt een compleet gamma aan gepersonaliseerde wagens.

Binnenkort van jou?

Ontvang een vrijblijvende offerte of bekijk de officiële Subaru website voor meer informatie. Overtuigd? Vraag je offerte aan of neem contact op als je nog vragen hebt.