SsangYong Korando e-Motion

De nieuwe Korando e-Motion heeft alle kwaliteiten van de originele Korando. Hij combineert de meest aantrekkelijke kenmerken van een terreinwagen met de voordelen van een klassieke personenwagen, voor een perfecte balans tussen praktische bruikbaarheid en comfort. Met één verschil dat meteen in het oog springt. De Korando e-Motion is 100% elektrisch.

Het karaktervolle design van de Korando e-Motion laat niemand onberoerd. De neus straalt zowel kracht als verfijning uit. Tal van details accentueren de stijlvolle dynamiek van het design.

Stap in de SsangYon Korando e-Motion

SsangYong is niet voor niets een echte SUV-specialist. De nieuwe Korando e-Motion combineert de stoere look van een SUV met nóg betere veiligheidssystemen en alle voordelen van een 100% elektrische aandrijving.

Met het vertrouwde comfort en de verrassende veelzijdigheid van de originele Korando als extra troeven.

De cockpit van de Korando e-Motion koppelt high-tech aan welbehagen. Het volledig digitale 12.3” instrumentencluster toont je de info die ook te zien is op het grote centrale scherm. Via Apple CarPlay of Google Android Auto geniet je van flexibele en veelzijdige connectiviteit. Aantrekkelijke instelbare sfeerverlichting maakt het leven aan boord nog aangenamer.

Bekijk nu meer op de website van SsangYong.

Personaliseer jouw SsangYong

Kies je eigen kleur, pas het interieur aan en kies optionele accessoires. Garage Tim Crabbé biedt een compleet gamma aan gepersonaliseerde wagens.

Binnenkort van jou?

Ontvang een vrijblijvende offerte of bekijk de officiële SsangYong website voor meer informatie. Overtuigd? Vraag je offerte aan of neem contact op als je nog vragen hebt.