Maxus Deliver 9 Chassis Cab

De Maxus Deliver9 pakt uit met twee grote troeven: ruimte voor de vracht en luxe voor de bestuurder.

Bij het ontwerpen van de Maxus Deliver9 stond de ergonomie, het zitcomfort en de afwerking centraal. Dat merk je vast zelf wanneer je op weg bent met de Deliver9: je ervaart hetzelfde comfort als in een ruime personenwagen.

In praktisch opzicht hoeft de Deliver9 niet onder te doen. De laadruimte van 11,5m³ en het maximaal bruto laadvermogen tot 1.240 kg getuigen dat een comfortabele bedrijfswagen ook praktisch kan zijn.

De elektrische variant, de Maxus eDeliver Chassis Cab, is ook bij ons verkrijgbaar.

Stap in de Maxus Deliver 9 Chassis Cab

De Maxus DELIVER 9 Chassis Cab is veelzijdig, robuust en levert altijd kwaliteit, of het nu gaat om een kipper, een ambulance, een minibus voor rolstoelgebruikers of een camper.

Je kan er zeker van zijn dat wij er voor je zijn bij elke stap van het proces, van ontwerp tot levering, zodat jij je kunt concentreren op belangrijkere zaken.

De elektrische variant, de Maxus eDeliver Chassis Cab, is ook bij ons verkrijgbaar. De eDeliver 9 was er al als gesloten bestelwagen, maar heeft nu ook een Chassis Cab.

Bekijk nu meer op de website van Maxus.

Personaliseer jouw Maxus

Kies je eigen kleur, pas het interieur aan en kies optionele accessoires. Garage Tim Crabbé biedt een compleet gamma aan gepersonaliseerde wagens.

Binnenkort van jou?

Ontvang een vrijblijvende offerte of bekijk de officiële Maxus website voor meer informatie. Overtuigd? Vraag je offerte aan of neem contact op als je nog vragen hebt.