Subaru XV

Trek je er een weekendje op uit? Of maak je een ritje naar de stad? Met de Subaru XV kan je werkelijk alles doen.

De avonturier in jou zal de ruime laadruimte, de genereuze bodemvrijheid en de flexibiliteit van de Subaru XV weten te waarderen.

De Subaru XV is uitgerust met de nieuwste technologische snufjes zoals het rijhulpsysteem Eyesight. Door sterk in te zetten op ‘All-Around Safety’ toont Subaru dat het veiligheid nog steeds hoog in het vaandel draagt.

Stap in de Subaru XV 1.6i-S

Puur, comfort en luxueus. Drie kernwoorden om de Subaru XV 1.6i-S kunnen omschrijven.

Of het nu gaat om een avondje stappen in de stad of een uitje in het weekend, met de SUBARU XV kunt u alle dingen doen waar u van houdt, in stijl en comfort. Elke dag kan en zou een vreugdevol avontuur moeten zijn.

Met een cilinderinhoud van 1600 cc en een max vermogen van 114 pk is deze multifunctionele wagen de ideale keuze voor elke situatie.

Bekijk nu meer op de website van Subaru.

Stap in de Subaru XV e-BOXER 2.0i

Luxueus. Meer nog: Premium. De perfecte omschrijving van de Subaru XV e-BOXER 2.0i.

De Subaru XV e-BOXER heeft een atletischer silhouet, een krachtige mild-hybride aandrijflijn en algeheel verbeterde capaciteiten vergeleken met de Subaru XV.

De cilinderinhoud bedraagt 1995 cc. Het max vermogen is 150 : 17 pk. Zoals Subaru het zelf omschrijft: this car is designed to work for you.

Bekijk nu meer op de website van Subaru.

 

Personaliseer jouw Subaru

Kies je eigen kleur, pas het interieur aan en kies optionele accessoires. Garage Tim Crabbé biedt een compleet gamma aan gepersonaliseerde wagens.

Binnenkort van jou?

Ontvang een vrijblijvende offerte of bekijk de officiële Subaru website voor meer informatie. Overtuigd? Vraag je offerte aan of neem contact op als je nog vragen hebt.